|
meehav
|
 |
« : Styczeń 13, 2006, 17:15:24 » |
|
Mam dwa pytania co do IGK: a) czy ktos z okolic Elbląga (lub tez trojmiasta) wybiera sie na igk? b) czy trzeba byc pelnoletnim, aby jechac na konferencje? (szukalem na stronie, ale albo nei moglem znalezc, albo nie ma o tym zadnej wzmianki). Za odpowiedzi z gory dziekuje  .
|
|
|
|
|
|
gg: 2550505
|
|
|
huk
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 13, 2006, 18:01:08 » |
|
b) nie trzeba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 13, 2006, 18:23:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orzech
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 13, 2006, 18:49:30 » |
|
Przy okazji o IGK 2006 ... Wiecie może jak się ma sprawa z referatami? Z tego co pamiętam, na stronie IGK był dział 'Ważne daty', w którym można było znaleźć termin nadsyłania abstraktów (16.I chyba). Teraz jednak jakakolwiek informacja o publikacjach zupełnie wyparowała. Na maila nie odpowiedzieli. Wiecie może o co chodzi? Szkoda byłoby zaprzepaścić możliwość podzielenia się czymś ciekawym.  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
"Nie staraj się zostać człowiekiem sukcesu lecz człowiekiem wartościowym." Albert Einstein Programmers don’t like coding, they like problem solving.
|
|
|
|
Krzysiek K.
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 13, 2006, 19:28:26 » |
|
O ile dobrze pamiętam, abstract do 15.01.2006, pełna treść do 15.02.2006.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meehav
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 13, 2006, 20:44:20 » |
|
A tak btw, co z noclegiem? Organizujecie cos na wlasna reke, czy wykupujecie ten oferowany przez organizatorow?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawell
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 13, 2006, 21:44:33 » |
|
Nocleg jest zorganizowany. 25 złotych za każdą noc trzeba dopłacić. Jest o tym w opłatach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reg
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 13, 2006, 23:40:21 » |
|
Ciekawe co to dalej będzie. Na stronie była data na początek kwietnia, teraz niepostrzeżenie zmienili na maj. Przy okazji całkowicie usunęli informacje o terminach nadsyłania streszczeń i referatów. Poczekamy, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkJarek
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 13, 2006, 23:42:30 » |
|
A wybiera się ktoś z okolic Limanowej?
|
|
|
|
|
|
Debuger prawdę ci powie!
|
|
|
|
meehav
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 13, 2006, 23:05:51 » |
|
Nocleg jest zorganizowany. 25 złotych za każdą noc trzeba dopłacić. Jest o tym w opłatach  To to akurat wiem, tylko chcialem sie dowiedziec, czy ktos z tego skorzysta. Ale z twojej odpowiedzi wynika, ze raczej wszyscy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadrian W.
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 14, 2006, 00:48:25 » |
|
Cos z tym calym IGK jest nie tak. Niektorzy bywalcy#warsztatu wiedza o czym mowie. Nie odopowiedzieli na moje 3 maile (ostatni 1,5 tygodnia temu). Po za tym ci ktorzy dostali od organizatorow zaproszenie i zyczenia niech spojrza na podpisy przewodniczacych, widzicie powtarzajace sie identyczne litery? Tak, to sa czcionki. Ta konferencja jest dowodem spiskowej teorii dziejow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aod
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 14, 2006, 03:29:27 » |
|
Ale ktorej? Bo tych teorii jest calkiem sporo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mildanach
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 14, 2006, 09:41:30 » |
|
Nowy zespół sie uczy jak organizowac, podobno w ciezkich warunkach (wiecej projektow) - nie wiem czy rzeczywiscie maja ciezej niz my mielismy, ale przyjmijmy ze tak. Zmiana daty zostala troche narzucona z gory, zeby sie wyrobili... W czwartek zobacze na zebraniu co sie dzieje (aktualnie rezyduje w Warszawie i wlasciwie tylko doradzam organizatorom). Queight: to ze nieodpowiadaja na maile to jednak lekkie przegiecie. Postaram sie to wyjasnic. A o co chodzi z tymi czcionkami ?
|
|
|
|
|
|
----- working on android game -----
|
|
|
|
Krzysiek K.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 14, 2006, 10:24:20 » |
|
A o co chodzi z tymi czcionkami ? Uczestnicy poprzedniej konferencji dostali pocztą zaproszenie na IGK3 z "podpisami" organizatorów, a właściwie to tekstem pisanym fajnymi fontami (nie wierzę, żeby ktoś w jednym podpisie potrafił napisać dwie identyczne litery, a na pewno już nie trzy takie pary).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pawell
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 14, 2006, 12:43:43 » |
|
Nocleg jest zorganizowany. 25 złotych za każdą noc trzeba dopłacić. Jest o tym w opłatach  To to akurat wiem, tylko chcialem sie dowiedziec, czy ktos z tego skorzysta. Ale z twojej odpowiedzi wynika, ze raczej wszyscy  Nie wszyscy, chociaż pewnie większość. Ja na pewno nie skorzystam - mieszkam w Siedlcach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|