GTA Lepper 2.0

<< < (2/2)

FANGTA:
Cytuj z: DarkJarek  Luty 13, 2008, 22:16:21

Źle linki powklejałeś.

już poprawione;)

Cytuj z: Michalexis  Luty 08, 2008, 14:01:33

Błedy są ale coraz mniejsze :) Przetestować to możecie jeśli macie zainstalowane san andreas i polecam mieć więcej niż 1GB ram  ;D

Przesadziłeś z tymi wymaganiami.
Jeśli chodzi o ram to 512MB wam wystarczy żeby mieć rozdzielczość 640x480 możecie spróbować na 800x600 i efekty ustawione na niskim poziomie;)
antyaliasing i inne rzeczy oczywiście wtedy wyłączyć polecam;)
A jak będziecie mieli 1GB to spokojnie wam pójdzie na 800x600
i na średnich a także powinno pójść na wysokich efektach(ale jeszcze nie wystarczy na bardzo wysokie na pewno).
A co do antyaliasing i innych rzeczy możecie popróbować powłączać.

Michalexis:
Ja mam wszystko na max ustawione  ;D 1GB wystarcza mi gdy mam samo SA włączone bo jak coś jeszcze chodzi to przy misji sie komp zawiesza na amen  >:(

FANGTA:
Cytuj z: Michalexis  Luty 20, 2008, 10:56:12

Ja mam wszystko na max ustawione  ;D 1GB wystarcza mi gdy mam samo SA włączone bo jak coś jeszcze chodzi to przy misji sie komp zawiesza na amen  >:(

Przecież sam pisałeś jeszcze na forum pytanie o to co może ci sie dziać z kompem więc sie nie dziw;]

s0d:
moze ityc 512MB ramu byle grafa byla dobra bo na radeon'ie x800gt chodzi na high detalach ;]

FANGTA:
Cytuj z: s0d  Luty 20, 2008, 13:03:58

moze ityc 512MB ramu byle grafa byla dobra bo na radeon'ie x800gt chodzi na high detalach ;]

chodzi o to że będzie cinać na high detalach szczególnie jak wjedziesz na tereny gdzie są te detaliczne efekty lub jak helikopter nadleci albo w innych rzeczach chociaż czym lepsza grafa tym większe detale mogą być także jeśli chodzi o antyaliasing i rozdzielczość a co do efektów fx czy jakoś tak to tam mogą być problemy przy 512 jak dacie na high detale(oczywiście one pojawią sie jedynie w niektórych miejscach nie w każdym)

Oto co teraz pokaże:

trailer z driftu(Podziękowania dra mordeckiego za pomoc w menu wyboru pojazdów)

A także co robimy aktualnie:

-trailer z polepszonego wyścigu ulicznego w stylu NFS:U2
-trailer z skryptu urealniajacego to że jak walniesz mocno w np. mur lub inny samochód to cie zabije
-przedmieścia warszawy
-pałac kultury + pobliskie tereny
-poprawiamy skrypty wsiadania jako pasażer itd.
-nowe tory do skryptu driftu

Trailer z driftu:

http://video.google.pl/videoplay?docid=-5282027047366304490&hl=pl

Co do tego uderzenia w mur to mamy nowe info że już tylko została do zrobienia jakaś lepsza animacja i jakiś realizm uszkodzenia samochodu jak sie walnie a także planujemy zrobić małą niespodzianke co do ego skryptu dodać pewną funkcje ale o tym sie dowiecie dopiero w trailerze;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona