Warsztat - Programowanie gier

Marzec 17, 2010, 07:04:28 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Warsztat, Regulamin forum, #warsztat, Wiki, FAQ, NoPaste, Mapa

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Spotkanie na dworcu w Warszawie IGK'2008  (Przeczytany 979 razy)
Hadrian W.
Sr. Member

Queight

Zobacz profil WWW
« : Marzec 31, 2008, 14:01:32 »

Witam!
Już tuż tuż IGK'2008. Czy tradycyjnie spotykamy się na dworcu Warszawie (Warszawa Wschodnia)? Ostatni rozsądnie jadący pociąg (w sensie konferencyjnym ofc.) jest o 13:51. Ja będę w Wa-wie o 9:28, lub 11:33. W każdym razie pociągów do Siedlec jest dostatek, więc co jak komu pasuje?

PS Jak co to jadę z Poznania, albo TLK o 5:27, albo EX o 7:48, kto chce/może to możemy się zgadać.

Under Development - koszulki dla kodera

I see dumb people... they're everywhere... they walk around like everyone else... they don't even know that they're dumb.
Gynvael Coldwind
Jr. Member
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2008, 16:11:44 »

Siema Queight ;>

Ja wyjeżdżam w sumie poprzedniego dnia, a w piątek kontynuuje podróż z Katowic o 8:00 (IC) i w wawie jestem (a w sumie jesteśmy w 3 osoby) o 10:45.
Do Siedlec lecimy pośpiechem o 11:15 (i w Siedlcach o 12:30 jesteśmy).

Jeśli ktoś będzie ze zbliżonego zestawu korzystać to pisać, się zgadamy na którymś dworcu ;>

gynvael.coldwind//vx
Hadrian W.
Sr. Member

Queight

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Marzec 31, 2008, 16:20:13 »

Siema ;>
Po pewnych ustaleniach jadę wcześniejszym pociągiem, więc w Wa-wie będę o 9:28 i chętnie przyłączę się do składu na 11:15. No chyba, że ktoś ma lepszą ofertę Grin

Under Development - koszulki dla kodera

I see dumb people... they're everywhere... they walk around like everyone else... they don't even know that they're dumb.
naleth
Jr. Member
**

« Odpowiedz #3 : Marzec 31, 2008, 20:04:14 »

Z powodu napiętego rozkładu zajęć na uczelni nie mogę o tak wczesnej porze się zabrać Sad. Będę jechał tym, o którym Queight mówił na początku: w piątek z "Warszawa Zachodnia" o 13:35, na "Warszawa Wschodnia" będzie on o 13:51. Jeśli ktoś jeszcze planuje jechać tym pociągiem, to można się jakoś umówić na którejś ze stacji.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Hosting: Polska Strefa - Ogłoszenia