|
krajek
|
 |
« Odpowiedz #135 : Marzec 26, 2008, 16:49:27 » |
|
k_b mogę prosić o udostępnienie takiego 'dokumentu projektu'? Jestem ciekawy jak to wykonać, żeby było przydatne. Zawsze jak próbuję się za to zabrać to mówię sobie, że przecież mam wszystko w głowie i jakoś to będzie.  . Tak więc bym prosił o udostępnienie w celach edukacyjnych  . Oczywiście po compo, szczególnie, że też biorę udział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k_b
|
 |
« Odpowiedz #136 : Marzec 26, 2008, 18:20:20 » |
|
k_b mogę prosić o udostępnienie takiego 'dokumentu projektu'? Jestem ciekawy jak to wykonać, żeby było przydatne. Zawsze jak próbuję się za to zabrać to mówię sobie, że przecież mam wszystko w głowie i jakoś to będzie.  . Tak więc bym prosił o udostępnienie w celach edukacyjnych  . Oczywiście po compo, szczególnie, że też biorę udział. Nie ma problemów, dokument projektowy to żadna tajemnica  . Będzie razem z pracką na Compocie.
|
|
|
|
|
|
GG: 6346008 (często na niewidocznym) Jam samuraj, zdobywający wiedzę lecz oszczędny w słowach, pełen pogardy dla śmierci lecz w każdej chwili gotowy na koniec Drogi...
|
|
|
|
Ciunkos
|
 |
« Odpowiedz #137 : Marzec 26, 2008, 19:51:31 » |
|
Ja sobie zeszyt założyłem identyczny jak do polskiego i raz przez pomyłkę wziąłem go do szkoły zamiast tego do polaka, ale udało mi się powymyślać trochę na polskim, a i tak przeważnie śpię  Nie wiem, ja nigdy nie bardzo byłem chętny jakimś projektom co najwyżej zapisać sobie pomysł żeby nie wyleciał z głowy lub jakiś diagramik sobie narysować, pospisywać jakieś współrzędne i tyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubabednar
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #138 : Marzec 27, 2008, 17:28:04 » |
|
Ja już pracę wysłałem i czekam na potwierdzenie od Regedita. Z biegiem czasu moja gra wydaje mi się bardzo, bardzo mało absurdalna  . Mam jedno pytanie: czy głosy trzeba wysyłać mejlem do organizatora czy można po prostu na forum napisać?(Dobra już wiem  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2008, 17:50:09 wysłane przez kubabednar »
|
|
GG: 3706608
|
|
|
|
DamorK
|
 |
« Odpowiedz #139 : Marzec 27, 2008, 18:17:08 » |
|
The End!!! Praca skończona... Chociaż jeszcze jest wiele błędów, to nie mam już siły nic robić. To compo było dla mnie bardzo męczące. W święta nie miałem czasu i teraz od wtorku musiałem siedzieć po 5 h dziennie, żeby grafiki zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobol
|
 |
« Odpowiedz #140 : Marzec 27, 2008, 18:33:55 » |
|
Się wysyła  Wszystkim życzę powodzenia ;p (sobie też ofc ;p  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k_b
|
 |
« Odpowiedz #141 : Marzec 27, 2008, 18:34:58 » |
|
A ja jeszcze pracuję  . Teraz, jak policzyłem ile czasu faktycznie moją pracę robiłem, wyszło, że przeznaczyłem na to ledwie 8 godzin... A tu screen:  Jeszcze przez tą godzinę zrobię menu oraz przynajmniej jednego przeciwnika 
|
|
|
|
|
|
GG: 6346008 (często na niewidocznym) Jam samuraj, zdobywający wiedzę lecz oszczędny w słowach, pełen pogardy dla śmierci lecz w każdej chwili gotowy na koniec Drogi...
|
|
|
|
sobol
|
 |
« Odpowiedz #142 : Marzec 27, 2008, 18:38:43 » |
|
Tylko żebyś zdążył wysłać ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heavymental
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #143 : Marzec 27, 2008, 18:52:31 » |
|
Skończone i wysłane. Choć właściwie trudno mój twór trudno chyba nazwać grą^^ Bug'ów być (wiele  ) nie powinno. Pierwsze me Compo. Hell Yeah. Nadzieję mam że dojdzie, niby godzina jeszcze - jednak nie mam zaufania co do maili. Strasznie ciekawią mnie reakcje na moje dzieło. Zarówno od strony graficznej, jaki i fabularnej (hai.. fabulę to posiada^^)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciunkos
|
 |
« Odpowiedz #144 : Marzec 27, 2008, 18:53:35 » |
|
Ja za niedługo wyślę tylko podeślę kumplom do sprawdzenia jeszcze czy działa all good.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobol
|
 |
« Odpowiedz #145 : Marzec 27, 2008, 18:58:12 » |
|
A dla mnie to była pierwsza gra (ba, pierwszy program, nawet "hello world nie miałem ;P) w Javie hehehe, ale myślę że daje rade w miarę  Powiem tylko, że niby jest to cross platform (odpalamy pliczkiem game.jar na każdym osie) ale w praktyce nie wiem czemu na linuxie się nie uruchamia, nie wykminiłem tego niestety  Problem jest z tego co się doczytałem w necie w JOGL'u, może jakiś magik od linuxów znający Javę będzie wiedzia o co kamman  zobaczmy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reg
|
 |
« Odpowiedz #146 : Marzec 27, 2008, 19:09:35 » |
|
Mam już 8 nadesłanych prac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobol
|
 |
« Odpowiedz #147 : Marzec 27, 2008, 19:12:59 » |
|
Kurcze jaka frekwencja fajnie  No i z tego co tu się czyta to będzie co najmniej 2 więcej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciunkos
|
 |
« Odpowiedz #148 : Marzec 27, 2008, 19:17:10 » |
|
Moja się właśnie wysyła, ale znając mojego neta potrwa jeszcze z 10 minut. W zapasie mam wrzucone już na hosta jak coś. EDIT: Wysłało się właśnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k_b
|
 |
« Odpowiedz #149 : Marzec 27, 2008, 19:26:53 » |
|
Uff, zdążyłem. I dołączyłem design doc. Przez co, możecie zobaczyć jak dużo rzeczy - mimo to - nie dałem rady zaimplementować  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|