|
Pastan
|
 |
« Odpowiedz #375 : Grudzień 02, 2008, 09:01:28 » |
|
9 numer WMaga wypadł bardzo słabo. Mało tekstu, screenów i ogólnie taka bieda.  Mam nadzieję, że 10 numer w grudniu dotrze na czas a także poprawi kondycję tej gazetki.  Życzę powodzenia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
intoxicate
|
 |
« Odpowiedz #376 : Grudzień 02, 2008, 12:47:35 » |
|
a ja podziwiam zaangazowanie osob, ktorym udalo się doprowadzic ten numer 'do konca'. Oby tak dalej. Z numeru na numer bedzie coraz lepiej!
Porownanie CD-Projektu do duzej spolki WMaga jest jak najbardziej na miejscu Maro94.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dynax
|
 |
« Odpowiedz #377 : Grudzień 02, 2008, 15:58:55 » |
|
Nie podoba to, że ja pracowałem cały tydzień nad moją gierką, a ktoś odwalił 'coś' w 2 dni i ma tylko 2 oceny niżej.
TYLKO dwie oceny? Wiesz ile to są dwie oceny? Poza tym nie wiem po co się tak uwiesiłeś. 7/10 to dobra ocena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Riddlemaster
|
 |
« Odpowiedz #378 : Grudzień 02, 2008, 17:39:36 » |
|
Ten numer faktycznie słabszy od poprzednich, ale liczę że to tylko chwilowa zadyszka a nie rzeczywisty spadek formy. Zresztą jakby wam brakowało ludzi do pisania/recenzowania to zawsze mogę postarać się pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konon
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #379 : Grudzień 02, 2008, 19:00:25 » |
|
Nie wiem, dlaczego tak narzekacie na spadek formy. Według mnie, przy tych problemach, które się pojawiły, udało im się wybronić. 
|
|
|
|
|
|
GG: 8294230
|
|
|
|
Charibo
|
 |
« Odpowiedz #380 : Grudzień 06, 2008, 16:38:49 » |
|
Jako, że koniec tygodnia się zbliża, oto oficjalne już moje stanowisko: Dopóki nie wróci k_b, zajmę się WMagiem. Wszystkie osoby, które pisały/chcą pisać teksty lub w jakikolwiek inny sposób pomóc proszę o kontakt przez PM lub na gadu-gadu (3271042).
Składać gazetkę będzie Limal, którego to proszę o kontakt szczególnie szybko.
|
|
|
|
|
|
Now these points of data make a beautiful line And we're out of beta we're releasing on time.Blogassek.
|
|
|
|
Anonim
|
 |
« Odpowiedz #381 : Grudzień 06, 2008, 18:22:45 » |
|
Ja mogę zająć się hostingiem i nowościami na Devie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micran
|
 |
« Odpowiedz #382 : Grudzień 07, 2008, 10:43:03 » |
|
#Powrót do kwestii oceniania: Wow moja gra uzyskała 5/10, a w myślach czułem, że będzie to 3/10. A co do spisu projektów, dobrze że zapisaliście to jak w NowGamedevie tylko brakuje oceny, to nic nie da, że napiszecie co powstało, bo i tak nie wiadomo na jaki projekt zwrócić uwagę. Radzę dodać tę ocenę. 
|
|
|
|
|
|
Powrót
|
|
|
|
Reg
|
 |
« Odpowiedz #383 : Grudzień 07, 2008, 15:50:15 » |
|
Ja nadal jestem chętny żeby odrobinę pomóc robiąc korektę tekstów. Tylko muszę dostawać na zrobienie tego co najmniej 24h.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haxy.M
|
 |
« Odpowiedz #384 : Grudzień 25, 2008, 12:35:38 » |
|
hmm... Takie mam pytanie do ekipy WMaga. Teraz święta, wszyscy zawaleni. Na dodatek poprzedni numer byl opóźniony. Zamierzacie trzymać sie terminu 25 miesiąca (znaczy np.: dziś) czy WMag będzie przesunięty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Charibo
|
 |
« Odpowiedz #385 : Grudzień 25, 2008, 13:11:29 » |
|
Jou ho ho, żartowałem.  Proszę, oto oto dzisiejszy WMag: http://wolnik.pl/lukasz/warsztat/wmag-10.zip  W tym numerze parę zmian. Przede wszystkim więcej tekstu, więcej artów i felietonów, mniej zapychających strony screenów. Również po długich naradach zmieniliśmy layout na, mam nadzieję, fajniejszy.  edit: http://screenup.pl/?l=FP9GM9Z Screen okładki http://pske.pl/tmp/wmag-10.pdf - mirrorek
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2008, 14:02:09 wysłane przez Charibo »
|
|
Now these points of data make a beautiful line And we're out of beta we're releasing on time.Blogassek.
|
|
|
|
Haxy.M
|
 |
« Odpowiedz #386 : Grudzień 25, 2008, 13:12:12 » |
|
Heh szkoda, no ale rozumiem. Mam nadzieję, że stczniowy wypali. Edit: A już się dałem nabrać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dab
|
 |
« Odpowiedz #387 : Grudzień 25, 2008, 13:21:54 » |
|
Nowy numer oceniam bardzo pozytywnie. Poziom tekstów i layoutu mocno się podniósł. Tak trzymać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dynax
|
 |
« Odpowiedz #388 : Grudzień 25, 2008, 14:18:11 » |
|
Czemu nie ma mnie na liście redaktorów? Poza tym gdzie jest dział humor? Przecież wysłałem ci teksty!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revo
|
 |
« Odpowiedz #389 : Grudzień 25, 2008, 14:29:28 » |
|
Dynax, pewnie odstawał na tle wysokiego poziomu reszty magazynu 
|
|
|
|
|
|
"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths", Walt Disney Używasz Dev-C++? Przeczytaj. | Something yummy is coming...
|
|
|
|