Warsztat - Programowanie gier

Wrzesień 03, 2010, 03:25:52 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Warsztat, Regulamin forum, #warsztat, Wiki, FAQ, NoPaste, Mapa

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 52
  Drukuj  
Autor Wątek: WMag  (Przeczytany 21069 razy)
Charibo
Member2000

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #525 : Kwiecień 04, 2009, 16:38:34 »

Uff, oto wróciłem.

Jako ekipa faktycznie daliśmy zdrowo ciała po raz kolejny, a WMag znów się spóźnia. Spróbuję jednak wytłumaczyć się z okoliczności. Koło tygodnia temu wyjechałem. Nie miałem ani sposobności skorzystania z internetu, ani nawet telefonu (długa historia Tongue). Wiedziałem jednak, że tak to będzie wyglądać, więc powierzyłem opiekę nad pisemkiem, wraz z instrukcjami i paroma tekstami na wstęp zaufanej osobie. Plan był wydać WMaga 1 Kwietnia, jednak, jak widać - coś nie wyszło. Co działo się z gazetą aż do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia, jednak skorom już powrócił, "wybadam" sprawę i postaram się popchnąć robotę jak się da. Smiley

Jeszcze raz przepraszam wszystkich. Pozostaje mi tylko obiecać, że taka sytuacja się nie powtórzy. Parafrazując naszą grę z igkcompo: "mój tyłek jest wasz". Tongue

Now these points of data make a beautiful line
And we're out of beta we're releasing on time.

Blogassek.
Hary
Newbie
*

« Odpowiedz #526 : Kwiecień 06, 2009, 16:19:20 »

Hmm można się dowiedzieć na jakim etapie jest nowy WM? Tongue
nexor
Full Member

« Odpowiedz #527 : Kwiecień 06, 2009, 19:10:30 »

Ja nawet byłbym za tym, żeby najwyżej odpuścić sobie tą marcową edycję i po prostu zrobić kwietniową a zostawić po prostu zasoby, aby kiedyś tam przy okazji archiwum uzupełnić, myślę że tragedia by się nie stała.
Charibo
Member2000

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #528 : Kwiecień 08, 2009, 18:32:10 »

Oto, panie i panowie, mamy problem.

Nie mogę skontaktować się za bardzo z naszym składaczem. Nie należy go o nic winić, wszak to też człowiek i ma życie prywatne. Jednak, jako że nikt inny w naszym zespole nie umie składać zinów, mam dwa obwieszczenia:

Po pierwsze, marcowy WMag nie ukaże się. Jest już za późno, żeby kombinować, ja za długo zwlekałem z podjęciem jakiejkolwiek decyzji - tak wyszło.

Po drugie, poszukujemy kogoś, kto zna się na składaniu takiego czasopisma (z tekstów dostarczonych w .doc lub innych formatach tekstowych). Ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jak dotąd wszystko załatwiał składacz - chciałbym żeby i teraz było podobnie. Jeśli nie, to cóż, wszystkiego można się nauczyć, ale poziom layoutu zapewne ucierpi Tongue

Chcę przeprosić tych, którzy mieli jakąkolwiek nadzieję, że ich zawiodłem.

Blogassek.
asasm
Full Member

« Odpowiedz #529 : Kwiecień 08, 2009, 19:36:24 »

Zdarza się najlepszym. Ale ostatnie zdanie brzmi trochę dwuznacznie w języku polskim...  Wink

float fKobieta ; // Kobieta zmienną jest...
yomyn
Sr. Member

GG: 5588652

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #530 : Kwiecień 08, 2009, 22:04:00 »

Przepraszam, ze tak nie na temat (w sumie to nie do konca) ale wie ktos co sie dzieje z k_b? Niby byla wiadomosc ze ma problemy z netem, ale zeby tak dlugo? Utrzymuje ktos z nim kontakt?

-yomyn

Bateriusz
Newbie
*

Uważam, że Kartaginę należy zniszczyć.

« Odpowiedz #531 : Kwiecień 09, 2009, 20:53:37 »

Jeśli macie gotowe materiały do marcowego numeru to mogę awaryjnie złożyć numer. Znowu powieje ascetyczną oprawą Smiley może być fajnie Tongue W razie czego --> PM

kultys
Sr. Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #532 : Kwiecień 26, 2009, 22:36:09 »

Słuchajcie może pora wybrać kogoś innego skoro ci co sa teraz traktują te numery jako zabawę ?? Może się zgłosi ktoś bardziej kompetentny ?

sobol
SuperHero Member

« Odpowiedz #533 : Kwiecień 26, 2009, 22:37:48 »

Spokojnie, mieli poślizg, daj ludziom szansę Oo Czasami ktoś upada, zamiast go kopać, pomóż mu wstać. Zaproponuj im swoją pomoc, jeśli uważasz, że się przydasz.

FlexFail
Newbie
*

« Odpowiedz #534 : Kwiecień 26, 2009, 23:38:40 »

To może napiszmy warsztatowy składacz PDF... Tylko jeszcze nie wiem jak by to miało działać.
Liosan
SuperHero Member

« Odpowiedz #535 : Kwiecień 26, 2009, 23:57:47 »

Warsztatowy szablon do LaTeXa  Grin coś jak Beamer, tylko do magów Wink

Liosan

Cytuj z: toxic
w ich zylach plynie praslowianska krew - oni musza wiedziec jak sie robi software
Demo WG RC2!
kultys
Sr. Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #536 : Kwiecień 27, 2009, 09:42:09 »

To nie chodzi o szansę. Osobiście mi się ostatni numer zarąbiście podobał i chciałbym żeby to oni go dalej robili. Ale poślizg wpada w drugi miesiąc ;]

Qu4
Newbie
*

« Odpowiedz #537 : Kwiecień 27, 2009, 17:25:50 »

Jednak, jako że nikt inny w naszym zespole nie umie składać zinów, mam dwa obwieszczenia:
...
poszukujemy kogoś, kto zna się na składaniu ...
Ja nie mam o tym zielonego pojęcia, jak dotąd wszystko załatwiał składacz - chciałbym żeby i teraz było podobnie. Jeśli nie, to cóż, wszystkiego można się nauczyć, ale poziom layoutu zapewne ucierpi Tongue
No to pora się wreszcie nauczyć. Pewnie nikt nie będzie za was wszystkiego robił.

Słuchajcie może pora wybrać kogoś innego skoro ci co sa teraz traktują te numery jako zabawę ?? Może się zgłosi ktoś bardziej kompetentny ?
Luz. Pewnie uczą się składać. Zobaczymy jak ten numer.
Charibo
Member2000

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #538 : Kwiecień 27, 2009, 17:45:47 »

Ja byłbym jak najbardziej za. Wink Przy okazji przypominam, że nadal poszukujemy składacza.

WMag ukaże się 1. (co też zostało już ustalone przy poprzednim numerze, że będzie to data wydawania magazynu, więc technicznie rzecz biorąc nie mamy jeszcze poślizgu), przy czym od razu zapowiadam - nie będzie fajerwerków. Jeśli uda nam się wyciągnąć 10 stron będę zadowolony, zaś layout wraca, że się tak wyrażę, "do korzeni" - nie ma się co spodziewać tak ładnej gazetki jak za czasów poprzedniego składacza.

Blogassek.
bs.mechanik
Hero Member

srutututu majtki z drutu

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #539 : Kwiecień 27, 2009, 18:21:05 »

Jeśli tak śmiertelnie powaznie podchodzisz do tematu, to moze bys pomogl, a nie obrazasz ludzi. Jesli twoim zdaniem ostatnie numery WMaga byly tylko "zabawa", to po co je czytales?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2009, 18:22:51 wysłane przez bs.mechanik » Zapisane

Zaczynaj od rzeczy małych, by skończyć na wielkich - nigdy odwrotnie
bad_music
Strony: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 52
  Drukuj  

Skocz do:  

Hosting: Polska Strefa - Ogłoszenia