|
sobol
|
 |
« Odpowiedz #120 : Maj 04, 2008, 23:35:15 » |
|
hmm heavymental: nie wiesz, że narkotyki są nielegalne w naszym kraju? ;P Dooobre podoba mi się, najbardziej ze wszystkich prac. Godne na prawdę  Szkoda, że po czasie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dynax
|
 |
« Odpowiedz #121 : Maj 05, 2008, 07:48:11 » |
|
Dynax: Cóż... swego rodzaju gamedevowy "Hello World". W dodatku w XNA. To w ogóle pierwsza praca na Compo w XNA.
Wiem, że Hello world. To miał być tylko mój test "jak działa COMPO?". Następnym razem się postaram bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DamorK
|
 |
« Odpowiedz #122 : Maj 05, 2008, 07:55:46 » |
|
Ile głosów miał ten temat compo? Bo jest tylko 4 uczestników. Dziwi mnie, że ktoś głosuje na dany temat, a potem nie bierze udziału... Tak to trochę kulawo ta edycja wypadła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swiru
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Maj 05, 2008, 08:36:40 » |
|
Ciunkos rządzi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heavymental
Jr. Member

|
 |
« Odpowiedz #124 : Maj 05, 2008, 10:40:30 » |
|
Ciunkos, Twój "Bloops Adventures" wymiata. Czuć w gierce oldskul, klimaty starych NES'owych gierek (Chip and Dale)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek K.
|
 |
« Odpowiedz #125 : Maj 05, 2008, 11:22:54 » |
|
Muszę się przyłączyć do głosów, że praca Ciunkosa jest najlepsza z prac kompotowych, ale niestety poziomy platformówkowe sa kompletnie niegrywalne z uwagi na dziką fizykę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonim
|
 |
« Odpowiedz #127 : Maj 05, 2008, 20:02:00 » |
|
No cóż, myślałem, że pójdzie mi lepiej  . Wniosek- Programować mniej rozbudowane gierki xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzemeuksis
|
 |
« Odpowiedz #128 : Maj 05, 2008, 20:14:37 » |
|
No cóż, myślałem, że pójdzie mi lepiej  . Wniosek- Programować mniej rozbudowane gierki xD No nie przesadzaj, w końcu to chyba Twoje pierwsze "pudło". 
|
|
|
|
|
|
Wybrane martwe punkty (tzn. ich łamanie nie powoduje jakiejkolwiek reakcji moderatorów) regulaminu forum: Unikaj pisania krótkich, jednolinijkowych postów typu "Zgadzam się" czy ";]" - forum to nie czat. Pisz tylko sensowne posty, które wnoszą jakieś nowe informacje.
|
|
|
|
Dynax
|
 |
« Odpowiedz #129 : Maj 05, 2008, 20:21:38 » |
|
No to teraz tylko troche się podszkolić i będzie lepsza gierka na następne COMPO 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barman
|
 |
« Odpowiedz #130 : Maj 05, 2008, 21:30:31 » |
|
Szkoda tylko, że tak mało uczestników było  . Gratuluję wszystkim uczestnikom  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kos
|
 |
« Odpowiedz #131 : Maj 08, 2008, 22:34:20 » |
|
No cóż, myślałem, że pójdzie mi lepiej  . Wniosek- Programować mniej rozbudowane gierki xD Hehe, raczej nie o to chodzi  Twoja gra wyglądała fajnie, ale sterowanie mogłoby być bardziej intuicyjne (sposób ruchu wydawał mi się bardzo nienaturalny). Nie było też można było zobaczyć np. efektu ataku gracza lub wroga. Ogólnie nie jest źle, mam nadzieję że sugestie się przydadzą i zobaczymy się na następnym compo 
|
|
|
|
|
|
Eclipse!
|
|
|
|