|
Mildanach
|
 |
« : Kwiecień 06, 2006, 23:00:23 » |
|
Kierowany poczuciem obowiązku proszę wszystkich zainteresowanych o udział w tej ankiecie. Dotyczy oczywiście Konferencji Inżynierii Gier Komputerowych www.igk.ap.siedlce.pl/index-pl.html. Wynik albo mnie uspokoi albo da do myślenia. Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamil Trzciński
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 11, 2006, 13:21:28 » |
|
brakuje opcji "nie wiem, jeszcze"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek K.
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 11, 2006, 13:39:09 » |
|
A mi przede wszystkim na stronie IGK brakuje regulaminu compo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dRaiser
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 11, 2006, 13:51:58 » |
|
Jak dla mnie to: a) za daleko (Jak by było w W-wie, to co innego); b) stanowczo za drogo. Jednak 100zł to troszkę jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGK-7'2010
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 12, 2006, 01:50:03 » |
|
A mi przede wszystkim na stronie IGK brakuje regulaminu compo.  W najbliższych dniach umieścimy regulamin COMPO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurak
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 16, 2006, 19:16:55 » |
|
No, fajnie, zaglądam, i co widzę? ...ma za zadanie stworzyć grę na określony przez organizatorów temat... A myślałem, że będzie głosowanie na temat, jak poprzednio. To taka uwaga, bo niestety na IGK nie będę, bo akurat wtedy wypadł głupi wyjazd do usa  Wracając do tematu: a może po prostu przegapiłem jakieś ustalenia co do wyboru tematu igk compo? // EDIT A w programie IGK: 17:45 - GŁOSOWANIE NAD TEMATEM KONKURSU IGK-3'2006 COMPO wtf? organizatorzy będą głosować?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2006, 19:18:32 wysłane przez Kurak »
|
|
^ tam nie ma nic ciekawego
|
|
|
|
Krzysiek K.
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 16, 2006, 19:24:51 » |
|
A myślałem, że będzie głosowanie na temat, jak poprzednio. Najprawdopodobniej będzie głosowanie nad tematem, a temat z największą ilością głosów zostanie nam zadany przez organizatorów. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGK-7'2010
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 16, 2006, 22:51:04 » |
|
Podamy najprawdopodobniej trzy tematy na COMPO + może propozycje samych uczestników i przeprowadzimy krótką debatę nad wyborem jednego tematu przy udziale wszystkich uczestników.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2006, 23:06:34 wysłane przez IGK3-2006 »
|
|
|
|
|
|
Koshmaar
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 22, 2006, 21:05:59 » |
|
Hej
Moglibyście napisać jak dużo zgłoszeń nadeszło do tej pory i wrzucicić na stronę główną listę zapisanych, tak jak to było na dwu poprzednich konferencjach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGK-7'2010
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 24, 2006, 08:03:26 » |
|
Mamy już kilkanaście zgłoszeń uczestnictwa poza osobami, które prowadzą prelekcje. Moglibyście napisać jak dużo zgłoszeń nadeszło do tej pory i wrzucicić na stronę główną listę zapisanych, tak jak to było na dwu poprzednich konferencjach?
W najbliższym czasie postaramy się umieścić taką listę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reg
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 24, 2006, 20:30:07 » |
|
Kilkanaście??? O ile pamiętam, na pierwszej TGK było coś ze 40 osób. Buuuuu, chyba trzeba będzie znowu stracić wiarę w polski gamedev. Jakoś ta konferencja ogólnie wygląda słabiej niż w zeszłym roku. Oby to nie było prawdą, ale jeśli jest, to zastanawia mnie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Cóż... Tak czy siak, ludzie z Warsztatu chyba nie zawiodą!
Co do niedzielnego ogniska (swoją drogą - to bardzo dobry pomysł zrobić w ten dzień coś zorganizowanego zamiast włóczyć się po mieście!) to ile będzie wynosiła owa dodatkowa opłata?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 24, 2006, 21:34:44 » |
|
Kilkanaście??? O ile pamiętam, na pierwszej TGK było coś ze 40 osób. Buuuuu, chyba trzeba będzie znowu stracić wiarę w polski gamedev. Jakoś ta konferencja ogólnie wygląda słabiej niż w zeszłym roku. Oby to nie było prawdą, ale jeśli jest, to zastanawia mnie, co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Cóż... Tak czy siak, ludzie z Warsztatu chyba nie zawiodą!
Co do niedzielnego ogniska (swoją drogą - to bardzo dobry pomysł zrobić w ten dzień coś zorganizowanego zamiast włóczyć się po mieście!) to ile będzie wynosiła owa dodatkowa opłata?
Myślę że powodem tego stanu rzeczy jest powolne komercjalizowanie i "u-oficjalnianie" konferencji. Może to i dobry (a nawet bardzo) kierunek - Ale nie w stosunku do naszej sceny. Takie moje zdanie. Poza tym Maj to najgorszy termin jaki można wybrać. pozdro spax.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|