|
Reg
|
 |
« : Listopad 15, 2008, 00:43:27 » |
|
Ponieważ na stronie WWW jest już informacja o edycji naszej ulubionej konferencji na rok 2009, najwyższy czas założyć odpowiedni do tego wątek dyskusji na forum. VI Ogólnopolska Konferencja Inżynierii Gier Komputerowych IGK-6'2009 http://igk.ap.siedlce.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Charibo
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 15, 2008, 00:46:19 » |
|
Yay, wywalili tego obciachowego "Mario" (czy co to tam było) z loga. 
|
|
|
|
|
|
Now these points of data make a beautiful line And we're out of beta we're releasing on time.Blogassek.
|
|
|
|
Netrix
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 15, 2008, 00:59:35 » |
|
Tak, ta konferencja będzie o niebo lepsza (widać po logo i layoucie). :>
|
|
|
|
|
|
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie." Niels Bohr
|
|
|
|
spax
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 15, 2008, 02:17:12 » |
|
I podpis nie pisany w Wordzie  Kurde i jade na bank :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bs.mechanik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2008, 02:28:33 » |
|
Ciekaw jestem ile ich ta Lara kosztowala 
|
|
|
|
|
|
Zaczynaj od rzeczy małych, by skończyć na wielkich - nigdy odwrotnie bad_music
|
|
|
|
Gynvael Coldwind
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 12, 2009, 15:38:23 » |
|
Siemka, Team Vexillium pojawi się na IGK, i prosi szanowną compo'ową konkurencję również o stawienie się ;> Najlepiej w ilości większej niż rok temu (5 teamów ? co tak mało ... w tym roku ma być 10! o!) Anyway, na stroncę można się rejestrować, i pojawiły się dokładne daty: Nadsyłanie gotowych referatów (pobierz wzór referatu) do: 28 lutego 2009
Informacja o zaakceptowaniu referatów do: 13 marca 2009
Wnoszenie opłat za udział w konferencji do: 6 marca 2009
20 - 22 marca 2009 - Termin Konferencji
Cena też się pojawiła... 80zł konferencja, + 40zł noc * {1,2,3} + 40zł jedzenie * {1,2,3}, czyli razem max 80 + 120 + 120 => 320 zł Nyo! To co będziemy robić w nieoficjalnej części ?;> Znowu turniej Quake ? Postaram się wziąć więcej kabli tym razem 
|
|
|
|
|
|
gynvael.coldwind//vx
|
|
|
|
BTM
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 12, 2009, 15:47:24 » |
|
Cholera. W moje urodziny. Szkoda, że nie w [X] (w typ wypadu X = Łódź) bo jestem cholernie nie mobilny ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yomyn
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 12, 2009, 16:06:17 » |
|
Raczej będę ( : Rozumiem że zadnych ograniczen wiekowy nie ma, tj. 15 latek tez sie tam moze zjawic, tak?
-yomyn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RedHot
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 12, 2009, 16:28:11 » |
|
Można
|
|
|
|
|
|
In a quest for some better sh!t.
|
|
|
|
IGK-7'2010
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 12, 2009, 16:37:17 » |
|
Witam, niniejszym informuję, że ruszyła rejestracja uczestników konferencji IGK-6'2009. Formularz rejestracyjny oraz szczegółowe informacje znajdują się na stronie http://igk.ap.siedlce.pl. Serdecznie zapraszamy! Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lobsang Rampa
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 12, 2009, 16:39:53 » |
|
Zajrzałem sobie do zakładki "Rada naukowa" i szczęka mi opadła, to wygląda jak rada naukowa jakiejś wielkiej międzynarodowej konferencji naukowej  jest nawet Prof. Tadeusiewicz (m.in. sieci neuronowe) i Prof Arabas (Algorytmy genetyczne). Czyżby w tym roku konferencja miała mieć większy rozmach ? no bo przecież dla kilku artykułów (tak było w poprzednich latach) nikt by nie angażował takiej armii uczonych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gynvael Coldwind
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 12, 2009, 16:50:03 » |
|
Hehe co roku jest taka rada naukowa  I co roku widać na samej konferencji co najwyżej dwóch prof.  @yomyn, rok temu jeden 15-16tnasto latek nawet wykład miał  (bardzo dobry swoją drogą)
|
|
|
|
|
|
gynvael.coldwind//vx
|
|
|
|
yomyn
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 12, 2009, 16:54:52 » |
|
@yomyn, rok temu jeden 15-16tnasto latek nawet wykład miał  (bardzo dobry swoją drogą) Ok, tak myslalem wlasnie, ale zapytac wypadalo wczesniej, zeby nie wywalic trzech stowek w bloto ( : Do zobaczenia zatem. -yomyn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Invincible
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 12, 2009, 17:05:15 » |
|
Chyba się zjawię. Biorąc pod uwagę że codziennie jestem na miejscu 
|
|
|
|
|
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
|
Koshmaar
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 13, 2009, 01:25:27 » |
|
I ja będę :-) może nawet coś zaprezentuję.
W tym roku stronka IGK wygląda dużo lepiej, szkoda tylko że w sponsorach na razie tylko Techland.
Mam pytanie odnośnie rejestracji, bo nie wiem co wybrać. Co jeśli jestem studentem pracującym w firmie, który jednak jedzie jako osoba prywanta? ;-) Wg. uznania? Czy to cokolwiek zmienia poza tymi polami które się wypełnia/ nie wypełnia (np. firmowy nie wpisuje imienia/nazwiska - ciekawe).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|