Witam!
Ostatnio ukończyłem moją pierwszą grę na androida działającą na silniku unity.
Gra jest dostępna na google play za darmo, jeśli ktoś miałby chwilę prosiłbym o ocenę i danie znać co mogę zmienić/poprawić/dodać. Byłbym bardzo wdzięczny.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.VodkaStudio.JanuszSimulator&hl=pl
Janusz Simulator - moja pierwsza gra na androida
Było by ciekawie i rozrywkowo, (przez moment bawiłem się dobrze), ale potem zaczęły włączać się reklamy i to w jakiś zbugowany sposób jedna pod 2 giej i to popsuło wrażenia.
Tak w ogóle to nie dostajesz kasy za każdą reklamę wyświetloną one muszą być co jakiś czas (np nie częściej niż co 2 minuty- doczytaj w regulaminie play store).
Nie wiem czemu reklamy wyświetlały się w ten sposób. W każdym razie w żadnym miejscu reklamy nie powinny pojawiać się samoistnie. Są tylko przy kliknięciu w niektóre z aktywnych rzeczy.
Zróbcie może żeby uruchamiały się nie po kliknięciu na przedmioty tylko po przejściu levela albo coś. Poprawiło by to wrażenia graczy.
Czad! Możecie dodacie Janusza czarnoksiężnika (magika) ,który za Janusz Consy będzie rzucać zaklęcia np. przez 1min. będzie dodawać nam 10JC i tak samo z jedzeniem itp. A jak zapłacimy mu za mało to będzie rzucać Januszowe klątwy np. będzie nam przez 2min. odejmować 20 jedzenia lub JC. I będziemy mogli kupować u niego różne ciekawe magiczne rzeczy np. Magiczną kulę, magiczny worek trójkąt illuminati no i jak na Janusza przystało magiczne piwko. Będzie mieszkać w namiocie dla Januszów magi (zaraz po Uniwersytecie Januszy gdzie robi się mikstury do mutacji). Ciekawy pomysł. ?