Można gre Pobrać ze strony :
Kill's PRO (DOWNLOAD FREE)
Przecież Ci napisał tutaj…
Przypuszczam, że nie opublikowałeś strony, tylko wkleiłeś linka do swojego podglądu, którego nikt poza Tobą nie może oglądać.
Ale to Pan dzwoni xD. Publikujesz nie działający link, ja w dobroci serca zwracam uwagę, że odnośnik nie działa, a Ty każesz mi zgłaszać się do supportu? Brzmi jak jakiś ponury żart. To nie jest w moim interesie, żeby link prowadził do działającej strony.
coś mi się wydaje że kluczowa jest tutaj nazwa mystery… gameplay polega na odnalezieniu jej w bezkresnych czeluściach internetu, Notpron 2.0 a nawet 3.0
Odradzam pobierania czegokolwiek z tej strony. Wygląda na scam, strona chce przypominać firmę, brak regonu/nip nic, strona z generatora, linki do pobrania plików bez opisu nieznanej zawartości i pochodzenia.
Nie tyle scam, co trolling na niskim poziomie. Jakieś dziecko się nudzi i dla swej radości zakłada te głupie wątki.
Nazywasz się Szymon i masz max 12 lat (sądząc po głosie na Twoich filmikach jak grasz w jakieś gierki). Korzystanie z internetowych wyszukiwarek jest prostsze niż myślisz XD
Znalazłem Twój kanał na yt (nawet dwa) - jeden z filmikami jak grasz w minecrafta, drugi z jakimś innym badziewiem.
Wszystkie dzieciaki próbują teraz sił jako jutuberzy… ech
50 lat XDD