Portfolio mam przestarzałe na stronie bo chcę ogarnąć nowe na wordpresie bo wixsite ma zrypane pozycjonowanie na maxa, nie znajdziesz strony nawet jak wpiszesz nazwę w google bezpośrednio xD Ale tak, firma była dużo dłużej założona niż wpisałem w CV w portfolio bo ciężko nazwać firmą zmagania z zarejestrowaną działalnością, gdzie pracują 4 osoby, wolałem w woli uczciwości tego nie wpisywać a dać randomowo datę nieco mniejszą. Start firmy miałem w 2011, pod sam koniec, tak dokładnie, a zaczynało to jako firma na pół etatu
Aczkolwiek obecnie, jest to firma już jakoś sobie prosperująca. Co do znajomości HTML/CSS tak, znów odnoszę się do starego cv, uczę się od pół roku C# bo chce unity ogarnąć aby samemu proste visual novelki móc tworzyć, ew. gry paragrafowe ^^
Co do bugów w kodzie, masz rację, większość nie zostanie wyłapane, bo w debugerze często nie ma błędu i wiem, zdarza się to nagminnie i dużo wiedzy programistycznej wymaga. Co do wartości pracy… wartość strat jest zawsze taka, że jeżeli w gamedevie ktokolwiek zawali, to się to odbije na projekcie jako całości, to nie jest praca indywidualna a grupowa i odpowiada cały zespół 
Mało to mieliśmy gier, które były super programistycznie napisane ale fabularnie tak drętwe że ktoś złamanego centa nie dał za nie? To samo z grafiką. Tu nie ma tak, że ktoś ma ‘najwięcej pracy’. Z kwestią kradzieży też jest tak, że może grafik sobie skopiował font a potem też zespół ma przerąbane gdy wyda taki projekt komercyjnie, to jest wiele czynników, a programowanie nie jest IMO jednym z ważnych elementów składających się na sukces ale nie jedynym.
Ogólnie być może za ostro naskoczyłem na @frozenshade ale stwierdzenie że ktoś ma więcej pracy niż inni jest dla mnie nieco rażące. Bo ok, programista może miesiąc jakiś moduł pisać, ale to nie oznacza automatycznie, że scenarzyści, dźwiękowcy i graficy siedzą sobie i patrzą jak on się tu poci przy pracy, bo pracują wszyscy i wkład jest taki sam, skoro oni przez miesiąc również przez tyle samo godzin odwalają swoją pracę która też czasu wymaga i jest równie ważna