Czesc,
Pracuje obecnie nad swoja wlasna gra, gatunkowo najblizej mi chyba do izometrycznego RPG. Szacuje, ze zostalo mi jeszcze 3 do 6 msc pracy, zanim projekt nabierze ksztaltu i jakosci pozwalajacej na prezentacje potencjalnemu wydawcy.
Doswiadczenie branzowe pozwala mi na biegle poruszanie sie w Unity i Unrealu i pipeline 3d: Maya, ZBrush, Substance i oczywiscie Photoshop.
Kogo szukam: grafika, scenarzysty, designera - o ile technicznie jestem biegly, to zwyczajnie brakuje mi talentu i czasu na wszystko. Jesli chcialbys tworzyc koncepty, scenerie, levele, gameplay czy balans to zapraszam, takze poczatkujacych. Uwazam, ze wszystkiego sie mozna nauczyc, a nikt nie rodzi sie od razu z doktoratem (no moze poza paroma wyjatkami).
Moim celem jest jak najszybciej poszukac wydawcy, tak aby mozna bylo oplacic ekipe. Wiec jesli masz na tyle wolnego czasu i chcialbys dolaczyc zapraszam, jesli czujesz, ze musisz skomentowac, ze sie nie uda, za darmo nie bede pracowal, albo zwyczajnie boli Cie pupa i lepiej sie poczujesz to tez zapraszam. Lepiej sie poczujesz.
Zainteresowanych prosze o kontakt na: info@atytoma.pl